Mallusjokilehti

Mallusjoen oma tiedotuslehti Mallusjokilehti on ilmestynyt jo vuodesta 2001 ja sen levikki on 515 taloutta. Lehti jaetaan postitse postinumeroalueille 16450 ja 16300 Karkkula, Huhdanoja, Sammalisto. Salusjärventielle sen jakaa Mallusjoen kyläjohtokunnan jäsenet kukin vuorollaan. Lehti viedään myös aina Orimattilan kirjastoon. Lisäksi se ilmestyy sähköisenä tällä sivulla. Lehden koko on aina vakio 4 sivua, joista yksi sivu on varattu ilmoittajille, joiden ansiosta saadaan postikulut maksettua ja lehti toimitettua kaksi-neljä kertaa vuodessa. Kylärahaa siihen ei käytetä. Uusi ilmoittaja, kysy ilmoitusmaksuista: mallusjokilehti@gmail.com.


Lehteä tuotetaan talkoilla eli maksut hoitaa Nuorisoseura ry, Kyläjohtokunta hankkii ilmoittajat ja päätoimittaja Mirka Karanta taittaa lehden painokuntoon. Kyläjohtokunta tiedottaa lehdessä asioita, jotka sen mielestä kyläläisten tulee tietää, Nuorisoseura ilmoittelee lähinnä Takinkääntoviikkoon liittyvistä asioista ja loput jutut päätoimittaja haalii ja anelee, mikäli sellaisia ei hänelle ole toimitettu, jotta koko lehti saataisiin täytettyä.

Jokainen kyläläinen saa siis ilmoittaa lehdessä tai kirjoittaa siihen juttuja. Jutut ja ilmoitukset toimitetaan sähköpostilla päätoimittajalle mallusjokilehti@gmail.com tai jätetään kylälehden siniseen postilaatikkoon Seuratalontien risteyksessä. 


Tästä voit lukea kylälehdet (klikkaa kuukauden nimeä):

MALLUSJOKI